Info og billetter

Billetter
    Priser: FESTIVALPASS 450,- TORSDAG/FREDAGS-PASS 290,-
  • Vi jobber for studentvennlige priser!
  • Det selges dagspass og festivalpass. (Festivalpass gir tilgang til alle arrangementer som krever billetter unntatt Revyen)
  • UV-Revyen: billetter selges separat. Mer info på Facebook!
  • Gratis-arrangementer: de fleste arrangementene på dagtid er gratis –> sjekk ut programmet!

Link til billetter finner du på Facebook eller under program! Vær rask fordi EARLYBIRD billettene ble utsolgt fort!

Lokalene

Festivalen Helga Hele Uka foregår først og fremst på Det utdanningsvitenskapelige fakultet, nærmere kjent som Helga Engs hus på UiO.

Kveldsarrangementene foregår på husets egen studentpub Kjelleren. Mer informasjon om dette finner du på vår Facebookside

Arrangementene

Vi har flere ulike arrangementer hvert år. Helga Hele Uka-festivalen inviterer andre studentforeninger på UV-fakultetet til å bidra med ulike arrangementer på dagtid. Dette kan være alt fra sosiale quizer til faglige foredrag rettet mot lektor-, ped- og spesped-studenter!

UV-revyen har i tradisjonen tro også sin revy i løpet av uka. Dette er en egen studentforening som vi samarbeider med. Se programmet og deres Facebook for info om årets revy!

I løpet av uka har vi kveldsarrangementer med konserter eller humorshow hvor Kjelleren Studentpub forvandles til årets fest!

Frivillighet

Festivalstyret som lager hele festivalen består av frivillige studenter fra UV-fakultetet. I tillegg har vi frivillige som bidrar med små og store ting under festivalen.

Ønsker du å bli med? Send oss en melding på Facebook, Instagram eller mail til helgaheleuka@gmail.com.

Kontakt

Send oss en mail til helgaheleuka@gmail.com

Eller kontakt oss via sosiale medier.